La periferia Timișoarei, ca într-un cătun izolat

umt

Multe zone periferice ale Timișoarei, viitoare capitală culturală europeană, nu se ridică la nivelul cerințelor secolului XXI.

CITEȘTE ȘI: Imagine cu casa unde s-ar fi ascuns criminalul polițistului din Timiș

Mizerie, gunoi neridicat de cine știe când, împuțit, mucegăit, sticle de alcool împrăștiate pe străzi, grupuri de scandalagii dubioși, nederanjați de nici o autoritate în uniformă și câini sălbăticiți, pe stradă.

CITEȘTE ȘI: Imagine cu casa unde s-ar fi ascuns criminalul polițistului din Timiș

Așa arată, de exemplu, zona UMT. În comparație cu buricul târgului, zonele periferice din Timișoara par rupte din altă lume.

CITEȘTE ȘI: Interlopul care a împuşcat un poliţist la Recaş, dat în urmărire generală. A fost făcută publică și o imagine cu el

Dar rar calcă pe acolo turiști care să ”promoveze” ulterior Timișoara.

De altfel, nici în campaniile electorale, în ultimii ani, candidații la diferire funcții nu au mai prea umblat prin multe dintre cartierele periferice ale orașului.

Prin urmare nu e de mirare că doar un sfert din urbe se modernizează în forță.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “La periferia Timișoarei, ca într-un cătun izolat

  1. Lasă că începe acuși campania electorală pentru primărie și va veni Robu acolo de o să vă iasă pe nas, să vezi ce zonă pietonală va face din parcarea UMT și cu o fîntînă cîntăreață în mijloc și cu luminițe verzi pe pereți pentru că de parcare nu veți mai avea nevoie deoarece acolo, chiar sub actuala parcare devenită zonă pietonală că ce poate fi mai frumos decît să te plimbi pe înserat pe acolo, cu soția și copilul de mînă și să admiri ruinele industriei comuniste, ce Piața Victoriei, să vezi Piața UMT, pentru că exact acolo, dedesupt se va afla stația de metrou UMT de pe magistrala 1 care va lega Gara de Nord de Aeroportul Internațional ! Și astea pînă în 2021 și numai dacă îl veți vota pe el. Și dacă nu iese chiar totul, ce e, cîrcotașii naibii, hateri ce sînteți, nu vă mulțumiți cu niște studii de fezabilitate frumoase, colorate și scumpe ca dreq ! Haterilor !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *