Imagine cu casa unde s-ar fi ascuns criminalul polițistului din Timiș

casa criminal

Au fost prezentate, luni, imagini cu casa unde s-ar fi ascuns interlopul Marcel Ionel Lepa, care a împușcat mortal duminică un polițist din Timiș.

Casa ar aparține unui prieten al asasinului, iar anchetatorii au găsit, potrivit sursei citate, urme de sânge la fața locului. Anchetatorii fac în continuare cercetări.

CITEȘTE ȘI: Interlopul care a împuşcat un poliţist la Recaş, dat în urmărire generală. A fost făcută publică și o imagine cu el

Poliţistul Cristian Amariei, în vârstă de 43 de ani, de la Poliţia Recaș, a fost împușcat mortal, duminică, în localitatea Izvin, de către un bărbat dat în urmărire internațională pentru tâlhărie, în timpul unei misiuni de prindere a sa.

Individul se numește Marcel Ionel Lepa și a reușit să fugă imediat după incident.

Forţe suplimentare din Bucureşti, Arad şi Caraş-Severin au sosit luni în Timiş pentru prinderea lui Ionel Marcel Lepa, conform stiripesurse.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Imagine cu casa unde s-ar fi ascuns criminalul polițistului din Timiș

  1. D zeu sa l odihneasca pe Politistul Mort la datorie putere families sa treaca peste Asa o durere. Citi orfani o fi lasat in Irma??

    1. Să-l ierte Dumnezeu ! Eu mă îngozesc însă cînd văd cîți analfabeți și agramați a lăsat în urmă și că ăștia mai simt și nevoia să scrie peste tot ca să îi vadă toată lumea !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *