“La Peciu Nou, lucrurile se mişcă în ritm alert”, susţine deputatul PSD Adrian Pau

adrian pau 1

Multe localităţi din Timiş au fost marcate în luna august de tradiţionalele rugi bănăţene. Adrian Radu Pau, deputat PSD, consideră că astfel de evenimente sunt momente în care se poate vorbi cu cetăţenii la ei în comună. se pot trece în revistă toate realizările şi nerealizările, dar şi toate cele ce se pot face pentru localitatea respectivă.

”În această aşa-zisă vacanţă parlamentară am încercat să ajung la cât mai multe evenimente de acest fel, pentru că discuţiile libere cu oamenii sunt mult mai eficiente decât cele în cadru organizat. La o astfel de întâlnire oamenii vin nu doar cu probleme, ci de multe ori şi cu soluţii pentru a rezolva o problemă sau alta”, spune deputatul Adrian Pau.

Prezent la sărbătoarea de la Peciu Nou, parlamentarul PSD a fost plăcut impresionat de ritmul alert în care primarul Gabriel Răzvan Drăgan a reuşit să promoveze şi să obţină finanţări AFIR de câteva milioane de lei pentru obiective precum: înfiinţare de apă şi canal la Diniaş, reabilitare cămin cultural Diniaş, modernizare străzi Sânmartinu Sârbesc, înfiinţare grădiniţă cu program prelungit la Peciu Nou, proiect PNDL extindere canalizare la Peciu Nou.

”Mai avem depuse câteva proiecte şi sunt convins că domnul deputat Adrian Pau ne va sprijini în continuare pentru a obţine finanţările necesare şi a face din localitatea noastră una dintre cele mai moderne aşezări din Banat”, a menţionat primarul Gabriel Drăgan.

Pe fondul menţinerii unei legături permanente cu locuitorii zonei, deputatul PSD Adrian Pau a demarat deja lucrările pentru înfiinţarea unui cabinet parlamentar în localitatea Peciu Nou şi este convins că în luna septembrie cabinetul va deveni funcţional.

”Dacă oamenii ne-au ales să-i reprezentăm în parlament, atunci trebuie să avem o legătură permanentă cu ei şi de aceea intenţionez ca, pe lângă cabinetele din Timişoara şi Peciu Nou, să punem în funcţiune încă două cabinete pentru a putea fi cât mai aproape de problemele locului”, a mai spus deputatul Adrian Radu Pau.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on ““La Peciu Nou, lucrurile se mişcă în ritm alert”, susţine deputatul PSD Adrian Pau

  1. Intrebarea mea este ce sa intamplat cu drumurile si santurile sapate fara podurii abandonate din Sanmartinul Sarbesc pericol de accidente pentru copii si oameni in varsta ce spune Domnul Primar de la Primaria Peciu Nou care sunt termeni si cine trebuie sa fie responsabil pentru devastarea satului lasat in paragina . Cine este responsabil ce face comisia de verificarea contractelor in proces de constructie ??? .Doresc Raspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *