La doar 31 de ani este viceprimar al unei comune din Timiş. Atuurile sale sunt entuziasmul, implicarea şi încrederea în viitor

Alegerile din anul trecut au adus pe scena administrației locale din județul Timiș câteva nume noi de primari și mai multe de viceprimari. Majoritatea dintre ei au atuul tinereții.

Printre aceste nume nume noi se regăsește și cel al vicelui din Cărpiniș: Marcel Popa. Este născut și crescut în localitate și are doar 31 de ani. La vârsta sa se poate spune că este totuși un ales local cu o bună experiență în treburile administrației, căci a îndeplinit, timp de șase ani, funcția de promotor local, chiar în cadrul primăriei din Cărpiniș. Mai mult de atât, și studiile de administrație publică absolvite îl ajută.

Iată că membrii consiliului local au făcut alegerea cea mai potrivită pentru cea de-a doua funcție de edil din comună. Ca să ajungi să fi ales într-o funcție publică trebuie însă să faci și puțină politică, atâta cât un partid să te pună candidat pe lista sa. În plus, îți mai trebuie, cum e cazul său, să fii investit cu încredere de către ceilalți colegi din consiliul local.

Tânărul viceprimar a trecut de toate aceste teste. De acum are tot timpul înainte ca să confirme că alegerea cetățenilor și a consilierilor locali a fost inspirată. Oricum, infuzia de tineri în administrația locală din vara anului 2016 va imprima în anii următori o viziune nouă în privința rolului acesteia în viața comunității. Argumentul lor este încrederea în viitor, entuziasmul și implicarea.

3 Comments
lupu 22/03/2017
Le ajunge că sunt pricopsiți pe temiri unde iar în rest ca conducatorii lor la greblă.
braconieru 21/03/2017
fara sa citesc ... sigur e pesedist!!! Astia-s cei mai pixdoshi ...
Dani Audit 21/03/2017
Dorim mult noroc tanarului vicepescar, succes si intelepciune !