IMAGINI ŞOCANTE! Un bărbat s-a stropit cu benzină şi şi-a dat foc în faţa Serviciului de paşapoarte

Un bărbat şi-a dat foc în faţa Serviciului de paşapoarte. Incidentul s-a petrecut luni, în jurul orelor 13, în apropierea Serviciului de paşapoarte şi înmatriculări auto din Arad.

Bărbatul, de loc din judeţul Galaţi, nemulțumit de faptul că cei de la Paşapoarte nu i-au eliberat un paşaport nou, deoarece nu deținea nici un act de identitate, şi-a dat foc.

La faţa locului s-au deplasat un echipaj de la Salvare, precum şi un echipaj al ISU Arad.

Deşi iniţial s-au purtat discuţii cu bărbatul pentru a nu recurge la un asemenea gest, acesta a aprins bricheta şi şi-a dat foc, după ce iniţial s-a stropit cu benzină, scrie ghidularadean.ro.

Poliţiştii prezenţi la fața locului, împreună cu pompierii militari au folosit un stingător pentru stingerea flăcărilor. Bărbatul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă, dar din fericire s-a ales doar cu nişte răni superficiale.

”La sosirea echipajului de pompieri, bărbatul stătea în fund pe stradă și se stropise deja cu benzină pe cap și pe haine. Avea în mână o brichetă și amenința că își dă foc. La un moment dat, a aprins bricheta. Colegii mei au intervenit imediat cu o pătură ignifugă și cu un stingător, victima fiind preluată în stare de conștiență de un echipaj medical”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență, George Pleșca.

Sursa: ghidularadean.ro


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare