La 77 de ani, un fost dascăl și-a căutat un nou loc de muncă

Nu s-a temut niciodată de muncă și mereu i-a făcut plăcere să fie în mijlocul evenimentelor. A fost dascăl și a format generații întregi de copii, el retrăgându-se din activitate la 73 de ani.

După ce s-a pensionat, Mircea Belciu a mai predat încă zece ani. De aproape patru ani, de când fostul profesor nu mai este o persoană activă, el și-a dorit să se angajeze.

CITEȘTE ȘI: Momo, noul joc care duce la sinucidere. O fetiţă de 12 ani s-a filmat, înainte de a se spânzura

Întâmplarea a făcut ca într-o bună zi, în primăvara aceasta, să se întâlnească cu un fost elev, Sorin Panescu, acum directorul unui supermarket din Timișoara.

După ce s-au bucurat de momentul reîntâlnirii, fostul dascăl i-a povestit tânărului director că e în căutarea unui loc de muncă.

Imediat, acesta i-a făcut o ofertă, iar astăzi Mircea Belciu, la cei 77 de ani, este lucrător comercial la raionul de beletristică. Este cel mai în vârstă salariat din supermarket și este iubit și stimat de toți colegii.

Lucrează în fiecare zi câte patru ore, fiind mulțumit cu poziția pe care o ocupă în firmă.

”Sunt fericit că muncesc și îmi iau treaba în serios”, a spus Mircea Belciu. Cât despre fostul elev, actualul director, Sorin Panescu, gestul lui a fost unul deosebit, angajând un septuagenar.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns