Krepelka, în continuare pe primul loc

Alexandru Krepelka 5

Şi etapa cu numărul trei a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă a fost una cu multe podiumuri pentru piloţii de la CS Krepelka Motorsport.

În weekend, la Poiana Braşov, aceştia au egalat performanţa din runda precedentă, când, la Teliu, au obţinut şase clasări fruntaşe.

Dragoş Savloschi (BMW 330CD) a fost primul la Diesel şi al treilea la clasa maşinilor cu tracţiune spate, Alexandru Măduţă (Peugeot 306) s-a clasat pe poziţia secundă la Diesel şi la H3, iar Ionuţ Moisii (Citroen Saxo) a încheiat pe trei la N1 şi pe doi la debutanţi.

Alexandru Krepelka (Honda Civic), liderul grupei N1 după primele două etape, a obţinut al patrulea cel mai bun timp în unica manşă de concurs de duminică, desfăşurată pe ploaie, cea de-a doua fiind anulată.

Cu o zi înainte, la antrenamentele cronometrate, el se clasase pe locul al doilea, aducător de puncte, având ghinionul ca a doua urcare, în care obţinuse cel mai bun timp, cu două secunde înaintea principalului său urmăritor, să fie anulată din cauza unui accident grav petrecut spre sfârşitul acesteia.

Au fost două ieşiri în decor care au încurcat programul etapei de la Poiana Braşov.

Krepelka rămâne lider la N1, cu un avans de şapte puncte în faţa ocupantului poziţiei secunde.

„Se ascute lupta pentru primul loc. N-a fost ziua mea, au existat multe întreruperi şi mi-am ieşit din ritm. Am avut şi probleme tehnice, s-au strâns mai mulţi factori care au făcut să nu prind podiumul”, ne-a declarat pilotul timişorean Alexandru Krepelka.

Alexandru Nastasia, un alt sportiv de la CS Krepelka Motorsport, a suferit un abandon tehnic la Poiana Braşov.

Alexandru Krepelka Honda


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Krepelka, în continuare pe primul loc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *