Continuă controalele pe mijloacele de transport în comun din Timișoara!

În săptămâna 4-6 iunie 2018, activitatea de control pe mijloacele de transport în comun de pe raza municipiului Timișoara s-a desfășurat pe toate liniile și a avut drept scop verificarea titlurilor de călătorie.
Pe lângă aceasta, agenții Societății de Transport Public Timișoara (STPT) au avut în vedere și gradul de curățenie din vehicule, funcționarea instalațiilor de climatizare și starea validatoarelor, precum și urmărirea gradului de încărcare a mijloacelor de transport în comun.
De asemenea, având în vedere că STPT a lansat de curând o nouă modalitate de plată a călătoriei și anume, plata prin aplicația 24 pay, agenții au avut în vedere și informarea publicului călător asupra acestui nou sistem, precum și modul de funcționare.
În plus, în data de 8 iunie, la solicitarea Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității din cadrul IPJ Timiș, controlorii, împreună cu subofițerii din aceastră structură, au desfășurat o amplă acțiune care a vizat prevenirea furturilor din bagaje, genți sau buzunare.
Acțiunea a constat în special prin îndrumarea călătorilor cum să se ferească și să își protejeze bunurile împotriva hoților, respectiv identificarea în mijloacele de transport a persoanelor cunoscute că desfășoară o activitate infracțională.
Aceste acțiuni, informează reprezentanții societății, vor avea un caracter permanent și se vor desfășura pe toate liniile de transport în comun.
În această săptămână, va continua activitatea de control al titlurilor de călătorie pe toate mijloacele de transport în comun, precum și informarea călătorilor asupra sistemelor de achiziționare a titlurilor de călătorie, dar și obligațiile ce le revin atunci când călătoresc cu mijloacele de transport în comun.
De asemenea, se va continua activitatea de prevenire și combatere a furturilor.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “Continuă controalele pe mijloacele de transport în comun din Timișoara!

Lasă un răspuns