Klaus Iohannis: „La noi campania de vaccinare a fost un succes. Noi practic am oprit pandemia/ Fiecare român ar face bine să se vaccineze, dacă nu vrea să ajungă la spital”

Președintele Klaus Iohannis a promulgat legea bugetului pe 2022

Klaus Iohannis, președintele României, susține că țara noastră a oprit pandemia. Asta în contextul în care alte țări, cum ar fi Israelul sau Marea Britanie, se confruntă cu un nou val, fiind vorba despre varianta indiană Delta, conform stiripesurse.ro.

„Știm din istoria pandemiilor că se produc în valuri. La noi campania de vaccinare a fost un succes. Noi practic am oprit pandemia.

Nu mai avem un interes așa mare în vaccinare. Deci avem un succes care se vede în campania de vaccinare.

Virusul evoluează. Vedem că apar noi forme și se răspândesc. Părerea mea sinceră e ca fiecare român ar face bine să se vaccineze, dacă nu vrea să ajungă la spital”, a spus Klaus Iohannis.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Klaus Iohannis: „La noi campania de vaccinare a fost un succes. Noi practic am oprit pandemia/ Fiecare român ar face bine să se vaccineze, dacă nu vrea să ajungă la spital”

  1. Ce-ai facut,mai? Ai oprit pandemia? Parerea mea ,,sincera” este ca nu esti zdravan,si ca nu ai ce cauta mata la acel nivel,in astfel de functie! Esti penibil !
     

  2. ia mai vezeti de mata si tatatu di jermania ,gunoiule, vaccineaza-tii si ciocul mic . nu uita ca au inceput anchetele astora care cantau in corul pandemiei .

Lasă un răspuns