Flavius Biea va boxa cu mexicanul Ivan Alvarez în main event-ul galei de la Dumbrăvița

Flavius Biea box 7

Flavius Biea va avea o misiune dificilă în main event-ul galei profesioniste „Boxing Fight Championship”, programată să se desfăşoare pe 30 iulie în sala polivalentă din Dumbrăviţa.

Pugilistul timişorean îl va întâlni atunci pe mexicanul Ivan Alvarez, discuţiile cu Howard Cospolite finalizându-se cu refuzul francezului de a semna contractul ce i-a fost propus.

Alvarez are 33 de ani şi este mai bine clasat decât Cospolite în clasamentul mondial. Are 31 de victorii în ringul profesioniştilor, 21 dintre acestea fiind obţinute prin KO.

Ultima a fost bifată împotriva unui boxer cu 41 de victorii şi doar şase înfrângeri. Alvarez va boxa pentru a patra oară în carieră cu o centură pe masă.

„Voi avea un adversar dificil, Ivan Alvarez este al doilea mexican cu care voi boxa. Are un palmares bun, mă aştept la un meci greu în ringul din Dumbrăviţa, dar accept această provocare în fața propriilor susţinători”, a declarat Flavius Biea.

Alţi patru timișoreni vor boxa pe 30 iulie la Dumbrăviţa.

Trei dintre ei o vor face în deschiderea evenimentului pugilistic. Este vorba despre Flavius Stoica (25 de ani, antrenor în cadrul sălii „Biea Boxing Gym”, fost medaliat cu bronz la Campionatul Naţional de Box pentru seniori, a fost antrenat de Gheorghe Biea), Luca Simedrea (19 ani) şi Răzvan Lăpăduţ (zece ani).

Vom consemna şi debutul greului Lucian Lazăr, şi el timişorean.

O altă primă apariţie într-un ring de box profesionist va fi cea a cunoscutului luptător de kick-boxing Bogdan Stoica. Acesta va da piept cu ungurul Tamas Kantor.

În ring se vor mai afla Amansio Paraschiv, Mihai Dezrobitu şi Mirel Drăgan, adversarii acestora urmând să fie stabiliţi în perioada următoare.

„Boxing Fight Championship” este primul eveniment dintr-o serie de gale ce vor fi organizate sub această denumire de Biea Promotion, structură sportivă manageriată de Roxana Biea, soţia deţinătorului centurii intercontinentale IBA.

Gala din 30 iulie va începe la ora 20 şi va fi transmisă în direct de postul Pro X. Va fi permisă prezenţa a aproximativ 700 de persoane, iar biletele vor fi puse în vânzare începând cu data de 1 iulie.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *