Kemal Altinok, de la SCM Timişoara, desemnat cel mai bun rugbist U20 din primul eşalon

Kemal Altinok, de la SCM Timişoara, desemnat cel mai bun rugbist U20 din primul eşalon

Kemal Altinok, de la SCM Timişoara, desemnat cel mai bun rugbist U20 din primul eşalon. Votul pentru superlativele rugby-ului românesc în 2021 s-a încheiat, iar federația de resort a publicat rezultatele în ultima zi a anului.

Unul dintre jucătorii echipei SCM Timişoara a ocupat locul întâi la categoria sa. Este vorba despre Kemal Altinok, desemnat cel mai bun jucător U20 din Superligă. Acesta este un jucător important în lotul echipei de pe Bega, având evoluții remarcabile și sub tricolor.

Rugbistul SCM-ului a adunat 758 de voturi (28,04%), într-o ierarhie în care un alt „leu”, Corrado Şteţco, s-a clasat pe locul al patrulea (364 de voturi – 13,47%).

Kemal Altinok, căpitanul naționalei României

La Campionatul European U20 (noiembrie, Coimbra, Portugalia), Altinok a fost căpitanul naționalei României. El și-a făcut debutul și la reprezentiva de seniori România A, în decembrie, când tricolorii au jucat împotriva Italiei A. Kemal a intrat în joc în repriza a doua și a reușit să marcheze un eseu.

Foarte puține voturi i-au lipsit lui Dănuț Jipa pentru a deveni cel mai bun jucător U23 din Superligă,  câștigător fiind desemnat băimăreanul Paul Popoaia.

Gabriel Rupanu (categoria „Cel mai bun jucător român din Superligă”) și Valentin Calafeteanu (categoria „Cel mai bun antrenor din Superligă”) s-au clasat pe locul al patrulea.

CITEȘTE ȘI: Contractare peste plan a fondurilor europene în Regiunea Vest

Alin Conache (19 ani), transferat în toamna acestui an de la RC Gura Humorului / SCM Timișoara, s-a clasat pe poziția a doua la categoria „Cel mai bun jucător din Divizia Națională”, însă pentru evoluțiile de la formația moldavă.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Kemal Altinok, de la SCM Timişoara, desemnat cel mai bun rugbist U20 din primul eşalon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *