Juniorii 1 și juniorii 2 de la SCM Politehnica Timișoara, la turneele finale (galerie foto)

Juniorii 1 și juniorii 2 de la SCM Politehnica Timișoara, la turneele finale (galerie foto)

Ambele echipe de juniori de la SCM Politehnica Timișoara conduc detașat în clasamentele din faza a doua a Campionatului Național. Juniorii 1 și juniorii 2 au obținut calificarea la turneele finale cu multe etape înainte de finalul sezonului regular și vor lupta luna viitoare pentru titlurile de campioni naționali.

Juniorii 1 au trecut în cel mai recent meci de o contracandidată importantă din Grupa Valoare 3 (faza a doua a campionatului), AHC Potaissa Turda.

A fost 37-29, în penultima etapă, la sala din Dumbrăvița. Jucătorii pregătiți de Gonzalo Tajuelo sunt lideri, cu 20 de puncte, urmați de CSS 2 Baia Mare, cu 17, și Turda, cu 13.

Turneul final al juniorilor 1 va avea loc în perioada 11-15 mai, la Sf. Gheorghe.

Juniorii 2, antrenați de Emil Stolojan, au învins în cel mai recent meci din Grupa Valoare 4 pe CSS Craiova, cu 46-24, acasă, și au un avantaj și mai mare în clasament: SCM Poli, 37,5 puncte, CSS Craiova 24, CSM Reșița 23,5 puncte.

Turneul final al juniorilor 2 va avea loc în perioada 18-22 mai, la Brașov.

De altfel, zece tineri jucători ai echipei noastre se află la loturile naționale ale României, în această perioadă: Claudiu Pal, Ianus Dumitrescu, Antonio Bordeanu (la loturile de seniori și de tineret), Răzvan Trif (la seniori), Alexandru Moldovan, Raul Bote, Robert Cîtu, Vlad Chira, Darius Bran (la lotul de tineret), Alin Cozmaciuc și Mateo Roșca (la lotul de juniori).


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *