Județul Timiș are 11 focare active de COVID-19

Șapte decese și 316 cazuri noi în Timiș: Timișoara-196, Lugoj-11, Dumbrăvița-8, Ghiroda-6, Giroc și Moșnița-câte 5. Toate localitățile

Potrivit autorităților timișene, un focar de boală a izbucnit la Centrul de dializă Nefromed/ Fresenius din Timișoara, unde sunt patru cazuri de COVID-19 (trei cadre medicale și un pacient).

Rămân active în continuare focarele de COVID-19 de la Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică Lugpj, fabrica de încălțăminte din Buziaș, de la Zoppas Sânnicolau Mare, Centrul de Reabilitare Neuropsihiatrică Periam, cel de la farmacia Tonica, Centrul pentru Vârstnici Tutunaru, Gelco Prod, Valeo, Școala Gimnazială nr. 19 “Avram Iancu” și Liceul Teologic Penticostal Logos.

De la începutul epidemiei de COVID-19 și până ieri, județul Timiș a înregistrat 3.472 de îmbolnăviri dintre care 18 raportate ieri (12 în Timișoara și câte unul în Lugoj, Cebza, Ciacova, Sânandrei, Moșnița Nouă și Giulvăz).

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, patru persoane au fost reconfirmate pozitiv. Autoritățile timișene au raportat ieri un nou deces, numărul total al acestora ajungând la 156. Ieri, în unitățile sanitare COVID-19 erau internați 161 de pacienți, dintre care, la Terapie Intensivă sunt 14 persoane în stare gravă


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns