Jocurile de construit nu sunt recomandate doar copiilor: iată ce seturi sunt concepute pentru adulți

LEGO este un hobby perfect de practicat ca adult. Există sute de seturi disponibile în același timp și variază enorm ca dimensiune, complexitate și preț. adulți. Cu toate acestea, există o selecție bună de seturi disponibile care asigură un echilibru între acești factori și acestea sunt seturile ideale din care să alegi dacă ai început. Nu este un hobby destinat doar copiilor, ci poate fi extrem de relaxat și pentru adulți.

LEGO poate fi o activitate plăcută și pentru începători, pentru că fiecare set are un nivel de dificultate. Puteți avea încredere în evaluările oficiale ale vârstei LEGO, care sunt incluse pe toate seturile lor. Cu cât un set LEGO este mai mare și mai complex, cu atât prețul crește. Este, de obicei, calculat în funcție de numărul de piese necesare.

LEGO Architecture Skyline

LEGO Architecture are o serie de seturi foarte interensante, principala fiind Skyline. Aceste seturi cuprind orașe din lumea reală, clădiri reprezentative pentru fiecare și le transformă în peisaje mici, dar detaliate. Te vei bucura să construiești unele dintre cele mai celebre clădiri ale lumii cu seria LEGO architecture. Seria LEGO Architecture Skyline cuprinde orașele: Dubai, New York, Tokyo, Paris, San Francisco, Londra, Shanghai și Las Vegas.

LEGO Creator Expert Bonsai

În ceea ce privește unul dintre experimentele cele mai recente ale LEGO, setul Bonsai Tree este un tip de set foarte diferit față de ce oferă în mod normal LEGO. Totuși, procesul de construire a bazei, a vazei și a copacului în sine este grozav, iar capacitatea de a schimba copacul de la frunze verzi normale la flori de cireș este un bonus frumos. Iar cele mai unice aspecte ale acestei construcții, cum ar fi părțile libere care simulează pământul din interiorul vasului, face ca produsul finit să arate fantastic.

LEGO Star Wars Luke Skywalker X-Wing

Există o serie LEGO Star Wars, de la uriașul Star Destroyer până la microconstrucții mai accesibile. Și aceste seturi sunt grozave, dar dacă abia sunteți la început, probabil că veți dori o cale de mijloc între simplist și scump. Din fericire, cea mai recentă linie de seturi Star Wars a oferit o opțiune grozavă: X-Wing a lui Luke Skywalker. Bazat pe nava emblematică din trilogia originală, această construcție reproduce aspectul navei și asta ca să nu mai vorbim de minifigurinele uimitoare. Pentru fanii Star Wars noi în lumea LEGO, este greu să te gândești la un set mai bun pentru a începe.

LEGO Ideas Fosile

Aceste seturi LEGO prezintă construcții uimitoare, cu detalii complicate. În cutie veți găsi piesele pentru a construi un Triceratops, Tyrannosaurus Rex și Pteranodon în formă de schelet, alături de o minifigurină paleontolog. Aceste versiuni sunt fantastice și cu o mulțime de mici ajustări, procesul de construire este, de asemenea, foarte plăcut.

LEGO Marvel Casca lui Iron Man

În timp ce cele mai multe dintre seturile cu supereroi realizate de LEGO sunt destinate tinerilor, acest set Iron Man este perfect pentru fanii mai în vârstă. Este o construcție destul de simplă, dar modelarea grozavă și utilizarea inteligenta a greebling (o tehnică de construcție LEGO care implică expunerea unghiurilor pentru o textură suplimentară) o fac satisfăcătoare de finalizat și un plus binevenit la colecția oricărui fan Marvel. Suportul inclus este cireașa de pe tort și îl face o piesă perfectă pentru expus.

LEGO Ideas Vapor în sticlă

Când vine vorba de decorul biroului, există puține lucruri mai iconice decât o navă într-o sticlă, motiv pentru care este grozav să vezi interpretarea LEGO a uneia în acest set. Sticla, mini-containerul și suportul detaliat se reunesc pentru a forma o construcție grozavă, iar micile detalii precum apa făcută din cărămide LEGO și globurile mici de pe suport îi oferă întreg farmecul. Acest set este grozav pentru oricine și este destul de unic în comparație cu restul catalogului LEGO.

Cu siguranță, orice set LEGO este un început bun pentru un hobby de care vă veți bucura mult timp.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns