Jaf la Timișoara. O locuință dintr-un cartier rezidențial al Timișoarei a fost călcată de hoți, care au plecat cu ce au găsit de valoare

hoti

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale – IPJ Timiș împreună cu Biroul de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Timișoara au identificat și depistat, 5 bărbați, cu vârste cuprinse între 19 și 33 de ani, bănuiți de comiterea unei tâlhării. Cei în cauză se află în prezent la audieri la sediul Poliției Municipiului Timișoara.

La data de 21 ianuarie a.c., în urma investigațiilor efectuate, polițiștii au depistat cinci barbați în vârstă de 19, 23, 29, 27 și 33 de ani, 4 din județul Timiș și 1 din județul Mehedinți, bănuiți de o tâlhărie ce a avut loc pe raza municipiului Timișoara.

În fapt, în noaptea de 19/20 ianuarie a.c.,în jurul orei 00:30 aceștia ar fi pătruns fără drept și prin efracție într-o locuință de pe strada Vuk Karadjic din Timișoara, unde locuiau un bărbat de 57 de ani și o femeie de 87 de ani.

Cei cinci bărbați, care erau mascați și înarmați cu un cuțit, au deposedat cele două persoane, prin violență de mai multe bijuterii de aur, pe care le aveau asupra lor, cât și de un telefon mobil și suma de 2000 de lei.

Prejudiciul a fost recuperat parțial.

Cei 5 bărbați sunt reținuți pentru 24 de ore, urmând a fi introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiș.

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *