Iubitorii de sport, invitaţi la cea de-a treia tură ciclistă bănăţeană

Cea de-a treia tură ciclistă bănăţeană se va organiza, sâmbătă, cu plecare de la Muzeul Satului. Pasionaţii de mişcare pe două roţi sunt aşteptaţi la muzeu, la ora 8, urmând ca după o jumătate de oră să plece pe traseul: Muzeul Satului – Giarmata Vii – Giarmata – Ianova – Lac acumulare Ianova – Pădure Ianova – Herghelie Herneacova – Bencecu de Sus – Giarmata – Giarmata Vii – Muzeul Satului.

Lungimea traseului este de aproximativ 75 de kilometri. În timpul turului, se vor realiza popasuri de regrupare precum şi de realimentare cu apă şi hrană. Va fi un parcurs cu grad de dificultate mediu spre avansat, organizatorii recomandând participarea bicicliștilor cu antrenament, experiență și cu o stare de sănătate bună.

Este un traseu accesibil doar bicicletelor de tip cross-country și mountainbike corespunzător echipate şi se recomandă purtarea căştii de protecţie şi a vestei reflectorizante. Participanții trebuie să aibă camere de bicicletă de schimb, şepci, protecție solară, mâncare și apă.

Încă trei tururi cicliste bănăţene vor mai avea loc în acest an, acestea fiind deja tradiționale în cadrul campaniei “Verde pentru Biciclete”, primele de acest gen desfășurându-se în 2009.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

0 Comments

No Comment.