Aquapark într-o comună din Timiş

Printre investițiile pe care și le propune administrația locală din comuna Șandra, una am putea spune că, deși „îndrăzneață”, este, totuși, „posibilă”.

Edilul-șef Luchian Savu a declarat că intenționează să realizeze în zona gării din localitatea reședință a unității teritoriale un aquapark. Primăria din Șandra nu este prima care anunță un astfel de proiect.

Anterior, comuna Dudeștii Noi a lansat un proiect similar, dar de anvergură. Spre deosebire de cel al primarului Alin Nica, încă în căutarea unei finanțări, cel al lui Savu, fiind mai „micuț”, poate deveni mai ușor realitate, la o adică și printr-o finanțare locală multianuală.

Dacă aquapark-ul de la Dudeștii Noi a avut parte și de o contrapropunere, cea a Consiliului Consultativ din Mehala, susținută la momentul respectiv și de doi consilieri municipali, ca acesta să fie „mutat” în acest cartier al Timișoarei, deocamdată investiția de la Șandra nu o vrea nimeni în altă localitate.

Aquapark-ul imaginat de primarul Luchian Savu ar urma să-i deservească pe concetățenii săi din comună, dar și pe oaspeții acestora, din zonă sau de unde or fi ei.

De menționat că Șandra a încheiat practic procesul de urbanizare, obiectivele rămase de realizat reprezentând investiții mici, și poate, de acum încolo, să se gândească și la altfel de proiecte care țin de îmbunătățirea calității vieții, cum este și acesta, al aquapark-ului din fieful petroliștilor timișeni.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

1 Comments
Viorel 20 august 2020
De aceea s-au distrus toti copacii vechi si rari? Pasari de multe feluri i-si gaseau refugiu in coroana acestor copaci. Daca tot s-au defrisat de ce nu s-a actionat sa se planteze alti pomi, chiar in alte zone ale localitatii. Sandra nu duce lipsa de zone virane. Suntem "buni gospodari" in a distruge natura!!!