Italian de 77 de ani, urmărit pentru fraude, arestat în vestul țării

Percheziții în Timișoara la o persoană care a determinat tineri să transmită amenințări cu bomba

Un bărbat urmărit internațional, căutat de autoritățile din Italia, pentru infracțiuni contra proprietății, fraudă și falsificare de documente oficiale, a fost depistat de polițiștii din Hunedoara.

La data de 30 aprilie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara, împreună cu polițiști ai Biroului de Investigații Criminale de la Poliția Municipiului Hunedoara, au depistat, în municipiul Hunedoara, un bărbat, în vârstă de 77 de ani, cetățean italian, urmărit internațional.

Acesta care era căutat, în vederea arestării, de către autoritățile din Italia, pentru infracțiuni contra proprietății, fraudă și falsificare de documente oficiale.

„Schimbul de date şi informaţii a fost realizat prin Biroul Sirene – Centrul de Cooperare Poliţienească Internaţională. Bărbatul a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia și, ulterior, la Curtea de Apel Alba Iulia, fiind dispusă față de acesta măsura arestului la domiciliu”, a comunicat IPJ Hunedoara.

ȘTIREA TA – Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la „Renaşterea bănăţeană” prin Facebook sau [email protected]  !

Precizează ziua, ora, locul şi împrejurările în care ai surprins imaginile !

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *