Alin Nica pleacă urechea la problemele primăriilor

beth 1

Cele mai recente vizite prin județ ale președintelui CJT, Alin NIca, au avut loc la Dumbrava, Bethausen și Balinț. „Îmi doresc să ajung în fiecare localitate din județ și să cunosc realitatea de pe teren, așa cum este ea, cu bune și cu rele. În întâlnirile mele cu primarii nu vreau să aud doar lucrurile cu care se mândresc deoarece nu închid ochii la problemele care apasă locuitorii și județul.

CITEȘTE ȘI: Două mașini s-au ciocnit și un autocamion s-a răsturnat. Accidente în vestul țării

Sunt bucuros să aflu de investiții mari, așa cum a fost cazul la Dumbrava, dar vreau să contribui la soluționarea unor situații în care consiliul județean poate să intervină. Revenind la Dumbrava, este o comună care, așa cum ne duce primul gând, poate fi asociată cu <<minunată>>. În doar câteva cuvinte aș spune: atragere de fonduri, organizare impecabilă și creativitate. Alături de primar, am vizitat <<Șura>>, un centru privat de evenimente care înainte de pandemie, primea oaspeți din toate județele învecinate și chiar din străinătate. Când aveți drum către estul județului Timiș, nu ezitați să le treceți pragul, deoarece asemenea inițiative Horeca merită încurajate. Consiliul Județean este alături de administrațiile locale care sprijină dezvoltarea integrate și, pentru început, ne vom implica în Dumbrava cu o cofinanțare pentru pista de biciclete. Bethausen și Balinț vor beneficia și ele de suportul CJ Timiș deoarece mi-am propus să aduc un plus de bine în viața fiecărui timișean, indiferent de localitatea în care trăiește”, a relatat Alin Nica.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Alin Nica pleacă urechea la problemele primăriilor

  1. Daaaa a ramas cu urechea lipita de soseaua Alios – Timisoara pana cand o barja cu nisip si mai doua cu pietris l au lipit de cantarul neutilizat care ar trebui sa le cantareasca si rpobabil s a mai lipit de indicatoarele de 25 t care ar trebuie sa mai fie pe traseu dar furate de catre cei interesati si probabil si de vitezele in grup cate 5 , 6 barje in coloana care spulbera totul in cale lor . Aline presteaza cu simt de raspundere prin meandrele judetului nu doar la poze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *