Italia: Copilul unor români, aruncat în fața trenului de către doi adolescenți, pentru că a discutat prin mesaje cu o fată. Mama băiatului: „Când am auzit, am crezut că mor” (video)

Italia: Copilul unor români, aruncat sub roțile unui tren de către doi adolescenți, pentru că a discutat prin mesaje cu o fată. Mama băiatului: „Când am auzit, am crezut că mor” (video)

Italia: Copilul unor români, aruncat în fața trenului de către doi adolescenți, pentru că a discutat prin mesaje cu o fată. Mama băiatului: „Când am auzit, am crezut că mor” (video)

Un copil român a fost victima unei tentative de omor în Seregno, zona Milano, Italia. Doi adolescenți de 14 și 15 ani au încercat să-i fure haina, l-au bătut, apoi l-au împins sub roțile unui tren în gara din Seregno, scrie b1tv.ro.

Toate acestea pentru că unul dintre ei era furios că fosta sa iubită discuta acum prin mesaje cu băiatul român. Mama copilului spune că fiul său a tot primit amenințări în ultimele două zile de la acest adolescent, pe care copilul ei nici nu-l cunoaște.

VEZI VIDEO AICI Atenție, imaginile vă pot afecta emoțional

 

Copil român, aruncat sub roțile unui tren de doi adolescenți italieni

„Fiul meu de 14 ani aproape că a murit pentru o fetiță”, a spus mama copilului, citată de Informazione.

CITEȘTE ȘI: A fost identificat proprietarul câinelui Pit Bull găsit liber lângă o grădiniţă. Are 22 de ani şi este la închisoare

„Am crezut că mor când mi-au spus că a fost împins sub roțile trenului în mișcare. Parcă trăiesc un coșmar…”, a mai afirmat mama, cu lacrimi în ochi, pentru Il Giorno.

În ce stare se află copilul
Copilul s-a izbit de un vagon, apoi a căzut în spațiul dintre roți și peron. El a fost luat de medici în stare de șoc și acoperit de sânge.

A ajuns la spitalul San Gerardo din Monza plin de răni, inclusiv la cap. Pentru câteva ore, el a avut pierderi de memorie și nu-și amintea mai nimic.

Deocamdată, el nu poate nici măcar să meargă și medicii estimează că va fi internat două luni.

Cei doi adolescenți sunt acum într-un centru de detenție pentru minori
Agresorii băiatului de 14 ani din Lentate sunt un adolecent de 14 ani din Desio și unul de 15 ani din Seregno. Cei doi sunt acum acuzați de tentativă de omor și tentativă de tâlhărie.

Potrivit Il Giornale, cei doi sunt acum într-un centru de detenție pentru minori din Torino.

Până să fie prins, unul dintre ei apucase să-și schimbe hainele în încercarea de a-i induce în eroare pe polițiști. Chiar și așa, ei au fost prinși ușor cu ajutorul imaginilor de pe camere de supraveghere din gară, dar și mulțumită numeroșilor martori.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *