ISU Timiş: Mai sunt 3 zile pentru înscrierea la Facultatea de Pompieri

ISU Timiş: Mai sunt 3 zile pentru înscrierea la Facultatea de Pompieri

ISU Timiş: Mai sunt 3 zile pentru înscrierea la Facultatea de Pompieri

ISU Timiș anunță că oportunitatea de a deveni ofițer în urma absolvirii studiilor de licență la Facultatea de Pompieri este încă valabilă, dar timpul este limitat. Au mai rămas doar 3 zile de transmitere a cererilor de înscriere pentru participarea la concursul de admitere la Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” – sesiunea 2023.

Cerea-tip de înscriere se completează de către candidat în mod lizibil, se semnează și se transmite, exclusiv în format electronic, la Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Banat” al județului Timiș, pe adresa de e-mail [email protected], până la data de 9 iulie 2023, inclusiv în zilele de sâmbătă şi duminică,pentru candidaţii care au domiciliul sau reşedinţa, înscrisă în cartea de identitate, în judeţul Timiş, însoțită de copia cărții de identitate, declaraţia de confirmare a cunoaşterii şi acceptare a condiţiilor de recrutare (Anexa nr. 7) și consimțământ privind solicitarea extrasului de pe cazierul judiciar.

Anunțul admiterii poate fi consultat accesând link-ul următor:

MINISTERUL ADMINISTRAŢIEI ŞI INTERNELOR (isutimis.ro)

Pentru detalii suplimentare candidații se pot adresa Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”BANAT” al județului Timiș – Serviciul Resurse Umane tel.: 𝟎𝟕𝟕𝟎𝟖𝟒𝟗𝟕𝟎𝟓.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *