Ireal! În timp ce medicii anunță că oamenii mor din lipsa locurilor la ATI, Nelu Tătaru anunță că avem paturi de rezervă

Tătaru îi va propune lui Cîțu vaccinarea obligatorie pentru anumite categorii de persoane

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a anunţat că în prezent există 1.200 de paturi de Terapie Intensivă pentru pacienţii COVID-19 şi se poate ajunge până la un număr de 1.500 de paturi, conform stiripesurse.ro.

Întrebat dacă vor intra şi spitale private în lupta anti-COVID-19, Nelu Tătaru a precizat că, în măsura în care nu va exista numărul necesar de paturi, s-ar putea întâmpla şi acest lucru.

El a mai fost întrebat de jurnalişti dacă există şi personal pentru cele 3.000 de paturi, câte a anunţat preşedintele Klaus Iohannis că există în ţara noastră.

CITEŞTE ŞI: Școlile particulare deschid procese în toată țara pentru anularea suspendării cursurilor față în față

„Există personal în acest moment. Trebuie să ştiţi că aceste paturi au personal în acest moment, altfel nu existau aceste paturi. Aceste paturi sunt pentru patologie COVID şi pentru patologie non-COVID. Rămâne ca tot ce disponibilizăm sau extindem ca şi Terapie Intensivă să facem şi echipe complexe din cei care erau deja în Terapie Intensivă plus secţii asemănătoare”, a explicat ministrul Sănătăţii.

Citeşte continuarea pe stiripesurse.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Ireal! În timp ce medicii anunță că oamenii mor din lipsa locurilor la ATI, Nelu Tătaru anunță că avem paturi de rezervă

Lasă un răspuns