Șapte timișeni infectați cu Covid-19 au murit într-o singură zi

Lista localităţilor din Timiş în care s-au înregistrat noi infectări cu Covid

Șapte decese și 318 cazuri noi de COVID-19 au fost raportate, miercuri, de autoritățile timișene. Județul Timiș ajunge, astfel, la 8.144 de cazuri și 220 de decese, cumulate de la începutul epidemiei.

Au fost înregistrate 184 de cazuri noi în Timișoara, 12 în Ciacova, 15 la Sânnicolau Mare, nouă la Dumbrăvița, opt la Lugoj, șapte la Giroc, Buziaș și Ghiroda, șase la Moșnița Nouă, Sânmihaiu Român, cinci la Recaș, patru la Dudeștii Noi, Săcălaz, trei la Becicherecu Mic, Sânandrei, Teremia Mare, două la Dudeștii Vechi, Foeni, Găvojdia, Giarmata, Banloc, Bethausen, Parța, câte unul la Deta, Făget, Ghilad, Beba Veche, Bogda, Cărpiniș, Cenad, Comloșu Mare, Criciova, Gottlob, Jebel, Lenauheim, Margina, Pădureni, Peciu Nou, Pesac, Pișchia, Remetea Mare, Șag, Șandra, Satchinez și Victor Vlad Delamarina.

În spitalele COVID-19, erau internați miercuri 283 de pacienți, din care 31 în stare gravă la Terapie Intensivă. La Spitalul de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie “De. Victor Babeș” Timișoara, a fost mărită cu 45 de paturi capacitatea compartimentului în care sunt tratați pacienții infectați cu noul coronavirus, ajungându-se la 181 de locuri de cazare.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *