Ionuţ Popa: „Nu rezistăm să jucăm în acest ritm”

Runda cu numărul patru din play-out-ul Ligii I la fotbal o găseşte pe ACS Poli Timişoara cu mari probleme de lot. Doi jucători sunt suspendaţi şi alţi şase sunt incerţi din cauza accidentărilor. Soljici şi Străuţ stau câte o etapă, în timp ce Bocşan, Cânu, Şeroni, Poparadu, Fucek şi Doman acuză diferite probleme medicale, unii dintre ei urmând, probabil, să fie forţaţi pentru alcătuirea unui prim „11” competitiv în importantul duel cu Concordia Chiajna, programat marţi, cu începere de la ora 20,30, pe stadionul „Dan Păltinişanu”.

„Nu este o situaţie grozavă, dimpotrivă! Din cauza problemelor de lot, doi suspendaţi şi şase accidentaţi, şi a oboselii acumulate în ultimele partide pot spune că pornim cu şansa a doua. Această echipă este singura din fotbalul care luptă pe trei fronturi şi nu-i înţeleg pe cei care programează meciurile de ce nu se gândesc la faptul că jucătorii noştri au şi ei plămâni şi ficat… Sau poate că este o bătaie de joc la adresa acestei echipe… Nu rezistăm, nu putem să jucăm în acest ritm, nu există timp pentru refacere. Nu este posibil să se întocmească un asemenea program! Adversara noastră a evoluat vineri, a avut un singur meci săptămâna trecută. Nu mă gândesc la o lucrătură, dar pun întrebări. Am primit deja câţiva pumni, am fost pus la punct, dar când văd că unele lucruri nu sunt normale, reacţionez ca un om normal. Ar fi culmea să sun eu la LPF să cer explicaţii. Oricum, probabil că aş fi trimis dintr-un loc în altul pentru lămuriri… Cel mai vulnerabili suntem la mijloc, s-ar putea să schimb sistemul de joc. Este un meci greu pentru că suntem obosiţi şi decimaţi de accidentări. Am înţeles că de la ei lipseşte Herea, dar Chiajna are jucători buni şi el poate fi înlocuit”, a declarat Ionuţ Popa.

„Va fi un meci greu, ca toate celelalte, Chiajna se bate cu noi la retrogradare. Dacă vom obţine şase puncte din următoarele două partide cred că ne vom salva de la retrogradare. Este un program foarte greu, suntem departe de campionate cum este cel al Angliei, unde se joacă la trei zile”, a spus şi mijlocaşul defensiv Andrei Artean.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns