INCIDENT TRIST… O timişoreancă afirmă că, din răzbunare, cineva a incediat mormântul soţului ei

Un eveniment tulburător a distrus liniştea unei familii din Timişoara. După ce şi-a îngropat soţul, o timişoreancă a constatat că a fost incendiat mormântul, suspecţi fiind – în opinia ei – muncitorii care s-au ocupat de săparea gropii într-un moment de răzbunare.

Letiţia Chiţu afirmă că locul mormântului soţului ei se află în cimitirul din Calea Lipovei, însă, dintr-o întâmplare, de corpul neînsufleţit s-a ocupat o firmă dintr-o altă zonă a oraşului.

„Nici nu ştiam de unde sunt, a fost o firmă din oraş. Apoi, când am cerut la cimitir să se sape groapa, muncitorii m-au dojenit că nu am efectuat toate serviciile cu ei, reproşându-mi-se că am apelat la o altă firmă”, spune Letiţia Chiţu.

La o săptămănâ după înmormântare, femeia a constatat că locul de veci a fost incendiat. Ea afirmă că nu se putea produce un incendiu din cauza lumânărilor, pentru că duminică seara (în 26 martie) a fost la mormânt şi nu mai era decât o bucată mică de lumânare care ardea.

Focul a izbucnit luni dimineaţa, după ora 7. Marţi, femeia a depus o sesizare la Secţia 4 Poliţie, însă nu are nici acum un răspuns referitor la acest caz. Mai mult, afirmă că există mai multe dovezi care duc la o mână criminală. Într-una dintre zile, lângă mormânt era un bidon, însă nu ştie ce se afla în el.

A luat legătura cu femeia care se îngrijeşte de mormântul aflat lângă cel al soţului ei. Aceasta din urmă a afirmat că nu îi aparţinea recipientul. În plus, se pare că cineva a luat crucea din locul unde era amplasată, între coroane, înainte de a da foc mormântului.

„Îmi e frică să mă mai duc la cimitir. Vreau să am cât mai curând un răspuns din partea poliţiei”, spune Letiţia Chiţu. De cealaltă parte, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Timiş, Ionuţ Bocancea, spune că ancheta este în curs şi se efectuează verificări pentru identificarea autorului şi tragerea la răspundere a acestuia.

Foto arhivă


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns