Ion Iliescu, la terapie intensivă

ion iliescu 2

Ion Iliescu a fost operat de medicii de la Institutul C.C. Iliescu, diagnosticul său fiind pericardită lichidiană – tamponadă cardiacă. Conform unui comunicat al spitalului, rezultatul intervenţiei a fost unul foarte bun, Ion Iliescu fiind „stabil şi în afara unui pericol imediat”.

Medic: Ion Iliescu a fost supus unei intervenţii chirurgicale cu un rezultat final foarte bun

„În după amiaza zilei de 1 aprilie 2019, domnul Ion Iliescu, fost Preşedinte al României a fost adus prin transfer de la Spitalul Elias la Institutului de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare Prof. CC Iliescu Bucureşti, cu diagnosticul de pericardită lichidiană – tamponadă cardiacă. După evaluare şi pregătire preoperatorie pacientul a fost supus unei intervenţii chirurgicale cu un rezultat final foarte bun”, se arată într-un comunicat de presă al Institutului de Boli Cardiovasculare Prof. Dr. C.C. Iliescu Bucureşti, remis MEDIAFAX.

Medicii precizează că în prezent Ion Iliescu se află în perioda postoperatorie imediată în secţia ATI 1 a Institutului, este stabil şi în afara unui pericol imediat.


Fostul președinte al României Ion Iliescu a fost internat la Institutul de Urgență pentru Boli Cardiovasculare Prof. Dr. C.C. Iliescu.

Fostul șef de stat a fost, luni, la Spitalul Universitar Elias din bucurești, unde își face periodic controale medicale.

După ce i-au făcut investigații, medicii au decis să îl trimită la Institutul de Urgență pentru Boli Cardiovasculare C.C. Iliescu.

Ion Iliescu, la terapie intensivă

Din primele informații, se pare că este internat la secția de terapie intensivă și ar putea fi supus unei intervenții chirurgicale.

În 2012, Ion Iliescu a fost supus unei intervenții la colon, iar în urmă cu câțiva ani i s-au montat câteva stenturi la inimă.

Ion Iliescu a împlinit recent 89 de ani și e marcat de numeroase controverse: recent a fost acuzat de crime împotriva umanității în dosarul revolutiei și al mineriadei, conform stirileprotv.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns