Centru de recuperare medicală într-o comună timișeană

termală

În materie de utilități, comuna Lovrin și-a recepționat sistemul de alimentare cu apă pentru a fi predat spre administrare operatorului regional de apă și canal Aquatim.

În privința canalizării, comunele Gottlob și Lovrin sunt cuprinse în lista de investiții ale acestuia cu 7,5 milioane de euro pentru înființarea rețelei de colectare a apelor menajere și realizarea unei stații de epurare în ultima din aceste localități.

CITEȘTE ȘI: De astăzi, alocaţiile copiilor aproape se dublează. Banii intră în conturile românilor de-abia în luna mai

Primăria Lovrin, după încheierea asfaltării drumurilor interioare, pregătește un alt proiect de modernizare, în valoare de 4,7 milioane de lei, care vizează echiparea completă a străzilor, respectiv amenajarea aleilor de acces în gospodării și a rigolelor de scurgere pluvială, realizarea de poduri și podețe și semnalizare rutieră.

CITEȘTE ȘI: Elev căzut de la etajul al doilea al unei școli din Timiș

Studiul de fezabilitate va fi depus pentru solicitarea de finanțare din fonduri guvernamentale. Alt proiect vizat este amenajarea spațiilor verzi de pe străzi și „actualizarea” celor 2,5 hectare de parc.

Se va continua investiția de introducere a iluminatului ornamental pe toată strada principală, lucrare finanțată din fonduri ale bugetului local.

CITEȘTE ȘI: Din ciclul „Aici sunt banii dumneavoastră”: au plecat în vizită de lucru în China și au ajuns în vacanță de lux în Dubai

O altă investiție pe care primăria o are în vedere, conform primarului Vasile Graur (foto) va fi realizată pe locul fostului spital.

Cei 5.000 de metri pătrați de teren ocupați de clădiri deteriorate, care vor fi demolate, vor fi puși la dispoziția Consiliului județean Timiș și a Spitalului Județean în vederea construirii unui centru de recuperare medicală, care va avea și spații de cazare în regim hotelier.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns