Invitație culinară într-o comună de lângă Timișoara: un locanic împarte gratuit porții de fasole la ceaun

Un bărbat din Giroc a postat pe Facebook o invitație culinară tentantă. El a anunțat că pregătește 50 de porții de fasole la ceaun, cu ocazia zilei de 1 Decembrie, iar doritorii vor fi serviți gratuit. Pentru că localitatea este în carantină, de ofertă se pot bucura doar localnicii, care vor lua mancarea acasă, pentru a nu se crea aglomerație.

CITEȘTE ȘI: Au pus pe jar autoritățile din vestul țării, după ce au furat uraniu iar lumea s-a speriat de pericolul de contaminare. Ce s-a întâmplat cu hoții

Nuțu Râmneanțu, din Giroc, s-a gândit cum ar putea face o bucurie localnicilor și s-a decis că, dacă de 1 Decembrie, fasolea la ceaun este considerată mâncarea tradițională, să prepare o cantitate mai mare, de care să se bucure cât mai multă lume, mai ales cei care poate nu au posibilitatea să-și prepare acasă o porție de mâncare bună și caldă.

Așa că cele aproximativ 50 de porți pe care le va pregăti în gospodăria lui vor fi dăruite celor care vor veni să le ia. De pe strada Bârzava, la numărul 22, după ora 13.00.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns