Investiții publice la Jimbolia

jimbolia 5

Sfârșitul de an investițional la Jimbolia consemnează finalizarea parțială sau completă a unor proiecte pe care primăria… le-a pus în tolba lui Moș Crăciun pentru locuitorii urbei.

Astfel, a fost amenajată o parte a platformei pavate din fața instituției administrative orășenești, care găzduiește însemnele sărbătorilor – bradul împodobit, sania, omul de zăpadă și, bineînțeles, pe Moș. Pavările, ca și alte lucrări, de altfel, vor continua în primăvară.

A fost construit un garaj necesar pentru a adăposti noua utilitară achiziționată de primărie pentru pompierii locali. Asfaltarea a continuat, în toamna acestui an, pe Strada Republicii, iar reparații la carosabil s-au făcut pe mai multe artere ale orașului.

Și operatorul regional de apă-canal a lucrat la investiția de canalizare, creând, e drept, mici supărări în rândul locuitorilor, având în vedere săpăturile și noroiul provocat de acestea.

Toţi şoferii trebuie să ştie asta! Se întâmplă de la 1 ianuarie 2017

Alte săpături s-au efectuat pentru introducerea rețelei electrice de medie tensiune în subteran, Jimbolia, până la executarea acestor lucrări, confruntându-se adesea cu fluctuații de tensiune, mai ales în perioadele cu intemperii și, uneori, și cu întreruperi de curent pe timpul nopții.

În zona limitrofă parcului din fața primăriei se pot vedea două șantiere, cel al unui modern teren de sport și cel al noii piețe.

Pe măsură ce lucrările la gospodăria subterană se vor finaliza, se va proceda la refacerea carosabilului și la amenajările stradale, inclusiv a sistemelor de acces și de scurgere pluvială, dar și a spațiilor verzi, astfel încât neplăcerile de pe perioada șantierelor care au împânzit orașul să rămână în urmă, iar străzile să redevină spații urbane civilizate și moderne.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns