Investiții finanțate din bugetul local, în oraşul Recaş

lucrari 7

Printre investițiile cu finanțare de la bugetul orășenesc pe care le pregătesc edilii din Recaș, câteva sunt de reținut. Prima se referă la realizarea unei piste de biciclete în lungime de șapte kilometri, care va face legătura între Herghelia Izvin și Cramele Recaș, adică între două dintre cele mai importante atracții ale celei mai întinse administrații locale din județul Timiș.

Deja se lucrează la proiect, respectiv la defrișarea boscheților din zona de plecare a acestui traseu de transport ecologic.

O altă investiție, de această dată finanțată din bugetul de anul viitor, se află și ea în pregătire, respectiv acum sunt identificare cele mai potrivite locuri din oraș unde să fie amenajate parcări.

Edilii doresc să creeze astfel de perimetre în fața unor instituții și societăți comerciale de desfacere a mărfurilor, pentru a veni în primul rând în sprijinul cetățenilor care se deplasează cu mașinile personale să-și rezolve diferite probleme ori a-și face cumpărăturile.

Tot în aceeași categorie de preocupări investiționale locale se înscriu și amenajările de trotuare pavate, lucrări aflate în desfășurare și în prezent.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *