Investiții din bugetul local într-o comună timişeană

liebling 1

Clădirile școlare se bucură de atenția edililor și la Liebling, unde în acest an se vor executa lucrări de reabilitare la unitățile de învățământ pentru clasele I-IV din satele aparținătoare Conacul Iosif și Cerna.

Sunt prevăzute renovări interioare și exterioare, înlocuirea tâmplăriei existente cu alta nouă cu geam termopan, introducerea încălzirii centrare și realizarea de grupuri sanitare.

CITEŞTE ŞI: Tânăr, dar… liniştit cu afacerea sa agricolă

Și la clădirea Școlii Gimnaziale din Liebling se vor face intervenții, pentru îmbunătățirea confortului, respectiv la încălzirea centrală, urmând a fi înlocuite conductele vechi și a se face o suplimentare a numărului de calorifere.

Renovări interioare și montarea de ferestre cu termopan sunt prevăzute și la clădirea căminului cultural din reședința comunei.

CITEŞTE ŞI: Alt accident cu români pe o autostradă din Ungaria. Doi morţi și trei răniţi (video)

Se află în execuție, de asemenea, trotuare și parcări pavate în fața viitoarei biserici ortodoxe, împrejmuirea acesteia, precum și un platou în fața căminului cultural.

Agenda investițională proprie din acest an mai cuprinde reabilitarea podețelor și a șanțurilor pluviale pe strada principală și realizarea de acostamente pietruite la șosea.

CITEŞTE ŞI: Rugă mare într-o localitate de lângă Timişoara

În satul Cerna se va realiza un trotuar și un drum asfaltat de la prima casă până la cimitir, în lungime de 600 de metri.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Investiții din bugetul local într-o comună timişeană

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *