Rugă mare într-o localitate de lângă Timişoara

puiu codreanu

Locuitorii satului timişean Moşniţa Veche se pregătesc de Rugă. Primăria Comunei Moșnița Nouă alături de consiliul local organizează şi în acest an, de Rusalii, când se serbează hramul bisericii ortodoxe din localitate, tradiţionala sărbătoare a comunităţii, care va începe, după tipic, cu o slujbă religioasă ce va fi oficiată la ora 17.

CITEŞTE ŞI: Accident mortal pe A1, în această dimineaţă

De la ora 18, va fi rost de cântec, joc şi voie- bună, în compania mai multor solişti vocali şi instrumentişti care vor încânta publicul adunat la Căminul Cultural cu un regal folcloric, dar şi cu muzică de petrecere care să le meargă la inimă tuturor celor prezenţi, interpretată de formația “Codruț”, soliștii Doru Moldovan şi Simona Nicolae, instrumentiștii Bobi Dragomir, Dănuț Lazăr acordeon, Oto Horvat şi Cristi Benea. Invitatul de onoare al Rugii de la Moşniţa Veche va fi îndrăgitul interpret Puiu Codreanu (foto), un vechi prieten al localnicilor.

CITEŞTE ŞI: Alt accident cu români pe o autostradă din Ungaria. Doi morţi, trei răniţi, în apropiere de Debrecen, pe M3 (video)

Anul trecut, el a susţinut un recital şi în 20 iulie, de Sfântul Ilie, când comuna mamă Moşniţa Nouă şi-a serbat, cu mare fast, propria rugă. Şi atunci, şi acum, organizatorii mizează pe celebritatea cântăreţului, menită să atragă şi timişorenii iubitori de muzică populară.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns