Investiții din banii comunității locale, la Uivar şi în satele aparţinătoare

Fonduri pentru școlile unei comune din Timiș

Agenda investițiilor finanțate în acest an de la bugetul comunei Uivar, pe lângă asfaltarea a trei kilometri de străzi mai cuprinde alte câteva obiective, la fel de importante pentru comunitatea locală.

Astfel, edilii și-au propus demararea proiectării lucrărilor de amenajare a șanțurilor pluviale și a acceselor în gospodării, obiectiv pentru care sunt prevăzuți 61.500 de lei în buget.

Alți 60.000 de lei se vor cheltui pentru modernizarea iluminatului public stradal, respectiv pentru înlocuirea becurilor clasice cu altele mai eficiente, cu LED-uri. S-a ales varianta de finanțare prin rate investiționale, pentru care au optat și alte primării din județul Timiș.

Un alt obiectiv, pentru alinierea la standardele europene, îl constituie construirea a trei capele mortuare în cimitirele din Răuți, Sânmartinu Maghiar și Pustiniș. Această investiție figurează în bugetul pe anul 2018 cu suma de 245.000 de lei. Se va începe cu cea din Pustiniș, pentru care se va face în perioada următoarea proiectarea și autorizarea construcției.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *