Investiții de la bugetul local într-o comună timişeană

Pentru primăria comunei Otelec, anul 2017 a fost, înainte de toate, unul al investițiilor din bugetul local, în condițiile în care proiectele sale nu au primit finanțarea solicitată de la guvern, cu excepția extinderii sediului acestei instituții.

Astfel, din bani proprii au fost realizate câte 600 de metri de trotuare în fiecare dintre cele două sate componente, reședința unității administrative și Iohanisfeld. Tot în acest an au fost pietruiți 3,5 kilometri de drumuri secundare de pământ.

De asemenea, a fost împrejmuit cimitirul din Iohanisfeld și a fost prelungit terenul de fotbal din Otelec. În curs de execuție se află două anexe la căminul cultural din centrul de comună care au destinație de bucătărie și, respectiv, încăpere pentru vase, amândouă necesare pentru evenimentele organizate în acest așezământ.

Toate aceste investiții nu ar fi fost posibile dacă localnicii nu-și plăteau la timp taxele și impozitele, dar ei dau dovadă că sunt buni cetățeni și și-au achitat aceste obligații în proporție de 84 la sută în acest an.

0 Comments

No Comment.