Investiţie importantă la Sânmihaiu Român

sanmihaiu roman 9

Investiţie importantă la Sânmihaiu Român. Până la sfârșitul anului, autoritatea publică din comuna timişeană speră că vor fi încheiate lucrările de reabilitare exterioară și interioară aflate în curs de execuție la așezământul cultural din localitatea – reședință administrativă.

Proiectul este derulat prin Compania Națională de Investiții, având o finanțare de peste 750 mii de lei. Au fost executate lucrările la acoperiș, cele de izolare termică și de înlocuire a tâmplăriei vechi de la exterior și tencuieli ale fațadelor.

Proiectul cuprinde, de asemenea, dotarea cu instalații de încălzire și climatizare, pardoseli, zugrăveli și vopsitorii noi. Aceleași intervenții de reabilitare sunt în derulare și în spațiul dispensarelor uman și dentar aflate în aceași clădire.

Trebuie menționat că nu doar clădirea căminului cultural face obiectul unor lucrări de renovare, ci și mai multe imobile școlare care au necesitat în acest an intervenții. Astfel, la grădinița din satul Utvin a fost înlocuită pardoseala. Zugrăvelile au fost refăcute atât în această clădire, cât și în cea a școlii. Intervenții au fost făcute, de asemenea, și la școala din Sânmihaiu German, pentru a putea începe în bune condiții anul școlar.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns