Întrerupere în furnizarea apei

Se întrerupe furnizarea apei reci pe zeci de străzi din Timișoara

O lucrare importantă de modernizare a rețelei de apă din Timișoara, înlocuirea tronsonului de rețea de pe strada Mătăsarilor, aparținând magistralei de alimentare cu apă a părții de nord a orașului, este la final.


pacienti 2CITEȘTE ȘI: Peste o sută de timișoreni la spital

 


Ultima etapă a lucrării, conectarea conductei noi la rețeaua de distribuție, va fi executată de mâine (13.06), ora 3, până vineri (14.06) la ora 4, interval în care se va întrerupe alimentarea cu apă a străzilor Mătăsarilor, Intrarea Carului și Uzinei.

CITEȘTE ȘI: Cutremurătoarea poveste a elevei minore din Nădrag trimisă de mamă în brațele pedofilului

Presiunea apei va fi redusă pe străzile Frederic Mistral, Eugen Longinescu, Moldovei și Aleea Ghirodei, precum și în partea de nord orașului, în zonele de blocuri Lipovei, Ion Ionescu de la Brad, Aradului, Torontalului, UMT, Dorobanților, Mircea cel Bătrân și Matei Basarab. Se va lucra la intersecțiile Străzii Mătăsarilor cu Strada Uzinei și Aleea Ghirodei.

Lucrarea face parte din programul de investiții al societății Aquatim pentru modernizarea rețelei de apă a Timișoarei și constă în înlocuirea unui tronson de conductă din fontă ductilă, cu diametrul de 1.000 mm, în lungime de 480 de metri. Lucrarea a început în martie 2018, a fost executată de firma Tubular Tehnosistem și a costat 2,2 milioane de lei (fără TVA), costurile acoperind proiectarea și execuția.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *