Cutremurătoarea poveste a elevei minore din Nădrag trimisă de mamă în brațele pedofilului

Eleva de 12 ani de la Liceul Teoretic Traian Grozăvescu din Nădrag, care a ajuns subiectul unui dosar penal de pornografie infantilă, ar fi fost împinsă în brațele bărbatului de 32 ani (foto) de chiar mama ei.

CITEȘTE ȘI: O româncă însărcinată în 6 luni a fost găsită goală şi cu gâtul tăiat, în propria casă, în Spania (video)

Femeia, gravidă în luna a șasea și bolnavă de SIDA, și-a trimis copila la individ să-i cumpere droguri.

Mama copilei le-a declarat anchetatorilor că a trimis fetița la traficantul de droguri să-i cumpere o țigară cu cannabis pe care voia să i-o dăruiască iubitului ei.

Pedofilul a întreținut relații sexuale cu fata înainte să-i ofere stupefiantele, a fotografiat-o și a trimis imaginile unei foste colege de școală a elevei, care locuiește în Germania.

Aceasta, speriată, a vrut să i se confirme de la foștii colegi că într-adevăr este vorba despre fata pe care o știa și a trimis mai departe pozele la elevii din Nădrag, unde învățase.

Pe fir au intrat și oamenii legii, care au efectuat percheziții la domiciliul bărbatului care a întreținut relații sexuale cu minora din Nădrag.

„Cel în cauză este bănuit că ar fi întreținut raporturi sexuale cu o minoră de 12 ani și ar fi fotografiat-o în ipostaze compromițătoare.

Acesta este bănuit că ar fi distribuit fotografiile prin intermediul unei aplicații de socializare către alte persoane și ar fi amenințat-o pe minora în cauză că dacă se va adresa organelor de poliție o va omorî pe sora ei mai mică”, a transmis reprezentantul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

În urma percheziţiei, au fost ridicate două hard disk-uri, șapte telefoane mobile, un stick de memorie USB, nouă suporți de stocare a datelor în format digital, un joint de cannabis, un plic cu trei muguri și trei plante în ghiveci, conform redesteptarea.ro.

În fata procurorilor, bărbatul a recunoscut că a întreținut relații sexuale cu fată crezând că aceasta are 17 ani, și nu 12.

0 Comments

No Comment.