Cutremurătoarea poveste a elevei minore din Nădrag trimisă de mamă în brațele pedofilului

pedofil nadrag

Eleva de 12 ani de la Liceul Teoretic Traian Grozăvescu din Nădrag, care a ajuns subiectul unui dosar penal de pornografie infantilă, ar fi fost împinsă în brațele bărbatului de 32 ani (foto) de chiar mama ei.

CITEȘTE ȘI: O româncă însărcinată în 6 luni a fost găsită goală şi cu gâtul tăiat, în propria casă, în Spania (video)

Femeia, gravidă în luna a șasea și bolnavă de SIDA, și-a trimis copila la individ să-i cumpere droguri.

Mama copilei le-a declarat anchetatorilor că a trimis fetița la traficantul de droguri să-i cumpere o țigară cu cannabis pe care voia să i-o dăruiască iubitului ei.

Pedofilul a întreținut relații sexuale cu fata înainte să-i ofere stupefiantele, a fotografiat-o și a trimis imaginile unei foste colege de școală a elevei, care locuiește în Germania.

Aceasta, speriată, a vrut să i se confirme de la foștii colegi că într-adevăr este vorba despre fata pe care o știa și a trimis mai departe pozele la elevii din Nădrag, unde învățase.

Pe fir au intrat și oamenii legii, care au efectuat percheziții la domiciliul bărbatului care a întreținut relații sexuale cu minora din Nădrag.

„Cel în cauză este bănuit că ar fi întreținut raporturi sexuale cu o minoră de 12 ani și ar fi fotografiat-o în ipostaze compromițătoare.

Acesta este bănuit că ar fi distribuit fotografiile prin intermediul unei aplicații de socializare către alte persoane și ar fi amenințat-o pe minora în cauză că dacă se va adresa organelor de poliție o va omorî pe sora ei mai mică”, a transmis reprezentantul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

În urma percheziţiei, au fost ridicate două hard disk-uri, șapte telefoane mobile, un stick de memorie USB, nouă suporți de stocare a datelor în format digital, un joint de cannabis, un plic cu trei muguri și trei plante în ghiveci, conform redesteptarea.ro.

În fata procurorilor, bărbatul a recunoscut că a întreținut relații sexuale cu fată crezând că aceasta are 17 ani, și nu 12.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *