Între bucurie şi jale, într-o comună din Timiş

racovita 1

Într-o comună din Timiş, când vine vorba despre drumuri, sentimentele sunt amestecate, oscilând între bucurie și jale. Astfel, localnicii pot fi bucuroși că DC 143 Racovița-Căpăt a fost reabilitat, finanțarea investiției fiind asigurată de Ministerul Dezvoltării. Lucrările se află în faza recepției finale.

În schimb, conform edilului Ioan Nanu, pe DJ 572D, pe porțiunea Hitiaș-Sârbova-Bacova, este… jale. Carosabilul pietruit al acestuia este un coșmar pentru șoferi.

CITEŞTE ŞI: Crimă odioasă în Banat. Un tânăr de 17 ani a fost omorât cu bâte şi topoare!

Este de menționat că porțiunea ar fi trebuit să fie deja modernizată, dar investiția nu a demarat, din cauza contestării licitației. Primarul din Racovița a solicitat ca drumul respectiv să fie măcar nivelat cu un autogreder, dar fără succes.

De la bucurie și jale să trecem în alt plan, cel al speranței că proiectul depus de primărie pentru asfaltarea a 10 kilometri de străzi în comună va fi aprobat. Investiția propusă depinde însă de Ministerul Dezvoltării și de Programul Național de Dezvoltare Locală.

În ea sunt cuprinse la asfaltare practic toate străzile care au legătură cu drumul județean. Pentru restul străzilor, edilul spune că se va face ulterior un alt proiect.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Între bucurie şi jale, într-o comună din Timiş

  1. Sunteti niste nesimtiti toti. Proiectul era aprobat, licitatia castigata, lucrarile trebuiau incepute acum in aprilie ( ele trebuiau de ani si ani incepute dar na.. )… rusine pentru toti.

Lasă un răspuns