Crimă odioasă în Banat. Un tânăr de 17 ani a fost omorât cu bâte şi topoare!

crima bocsa

Locuitorii din Bocşa au fost îngroziţi azi-noapte de o crimă violentă! Un tânăr de 17 ani a fost omorât în bătaie de doi bărbaţi. Conform martorilor, se pare că între tânărul decedat şi unul dintre atacatori, ar fi avut loc o altercaţie şi în urmă cu câteva săptămâni, în centrul oraşului, în faţa unui magazin.

Agresorii sunt tată şi fiu, iar tânărul de 16 ani este coleg de şcoală cu victima. În jurul orei 23.00 minorul de 17 ani a mers împreună cu fratele său acasă la bărbaţii supecţi de crimă pentru a clarifica nişte lucruri. În acel moment s-a iscat un scandal monstru, băiatul de 17 ani fiind atacat cu bâte şi topoare. Agresorii l-au bătut şi l-au lăsat pe băiat, inconştient, în mijlocul drumului într-o baltă de sânge.

Criminalii au încercat să scape

Conform martorilor, cei doi criminali au fugit de la faţa locului şi s-au ascuns într-o „cameră secretă” din incinta imobilului pe care-l deţin. După câteva ore de căutări, autorii acestei crime, au fost găsiţi de poliţişti. La această oră, aceştia se află la Parchetul judeţului Caraş-Severin pentru audieri.

Din păcate pentru băiatul de 17 ani, medicii din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Reşiţa, nu au mai putut face nimic. Loviturile au fost atât de puternice, încât victima a suferit şi o hemoragie internă, astfel că s-a constatat decesul. Pentru stabilirea concretă a cauzei decesului, medicii vor efectua astăzi şi expertiza medico-legală.

Poliţiştii şi procurorii au deschis un dosar de cercetare penală pentru lovituri cauzatoare de moarte. Cei doi bărbaţi riscă ani buni de închisoare, conform radioresita.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Crimă odioasă în Banat. Un tânăr de 17 ani a fost omorât cu bâte şi topoare!

  1. În primul rand atacatorii sunt olteni. Locul lor este deja rezervat la Ocna de Sare. Nenorocitul bătut mar, ucis cu singe rece e tot bronzat de-a lor dar venit mai înaintea lor în Banat.

Lasă un răspuns