Intrare lină în Timișoara

take ionescu

Pe bulevardele Simion Bărnuțiu și Take Ionescu, Primăria Timișoara desfășoară lucrări de reorganizare a tramei stradale.

„Avem lucrări importante. Nu schimbări de borduri, așa cum niște nemernici au tot colportat, că n-avem ce face și schimbăm bordurile.

Ne vom mândri cu modul în care vor arăta Take Ionescu și Simion Bărnuțiu, începând de la intrarea în oraș, când totul va fi cu covor asfaltic curat – ceea ce nu s-a mai întâmplat de foarte multă vreme să avem pe această principală poartă de acces în orașul Timișoara – și când vom avea două benzi curate, plus locuri de parcare în lungul bordurilor pe ambele părți, ceea ce n-am avut niciodată.

Este și o reorganizare a acestor artere, astfel încât să nu se mai fure o bandă de circulație de mașinile care staționează pe margini.

Când va fi și marcat totul o să arate minunat. Vrem să finalizăm această lucrare (și iarăși nu putem decât să sperăm că vremea se va îmbunătăți) până în 12 septembrie, când încep școlile.

Am dori ca până atunci să nu mai existe și acolo un punct de perturbare a traficului”, a declarat marţii Nicolae Robu, primarul Timișoarei.

FOTO: info trafic


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

4 thoughts on “Intrare lină în Timișoara

  1. Ce uita Robu sa zica este ca din spatiul verde median s-a furat cel putin cate 0,5 m din ambele parti pentru a reface 2 din cele 3 benzi de circulatie ce erau proiectate inca din anii 70 plus inca ceva din spatiul dintre carosabil si trotuar! Parcarea perpendiculara pe bordura in locul celei initiale care era in paralel denota lipsa locurilor de parcare noi! Concluzie: a fost injumatatit spatiul verde median dar Robu coafeaza borduriada fara sa sufle un cuvant pentru miile de metri patrati de spatiu verde… evaporati

  2. Dar pe calea Martirilor cand vine primarul sa vada ca din 2 benzi/sens a mai ramas o jumatate de banda? Totul este o harababura mijloacele de transport in comun abia se strecuoara printre masini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *