Pasajul Jiul se deschide parțial până în 5 septembrie

pasajul jiul

Conform declarațiilor făcute marţi de primarul Timișoarei, la Pasajul Jiul s-a reușit betonarea pe sub pasajul actual, ceea ce va permite reluarea circulației pe câte o bandă pe sens.

Mașinile vor trece pe fundația nouă, dar neasfaltată, ci doar betonată, pe câte o bandă pe sens.

„Vor fi menținute restricțiile și modificările în trafic pe care deja le-am instituit și care sunt cunoscute. Evident că îndată ce această deschidere se va produce, traficul va fi mult descongestionat în oraș.

Trebuie înțeles: principala perturbare în trafic, care desigur că a produs necaz tuturor celor care se grăbeau și aveau de mers dintr-un loc în altul, a provenit de la închiderea totală a Pasajului Jiul.

Eu am mai spus și în alte rânduri, pe acolo au circulat 3.000 de mașini pe oră. În permanență când Pasajul Jiul va fi închis în totalitate, și asta se va mai întâmpla pe parcursul lucrărilor, vom avea perturbări în trafic, pentru că nu e simplu să preiei 3.000 de mașini pe oră pe restul arterelor pe care le avem în oraș”, a spus Nicolae Robu.

Deși betonul este turnat integral, dar urmează acum să se consolideze. De îndată ce se va fi întărit suficient, se va da drumul la trafic, iar edilul estimează că aceasta se va întâmpla cel mai târziu în 5 septembrie.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *