Într-o localitate din Timiş, aproape ca-n Las Vegas

Locuitorii unei comune din judeţul Timiş vor fi beneficiarii unui proiect de modernizare a iluminatului public care are șanse să se execute începând din toamnă sau cel mai târziu din primăvara viitoare.

Dacă în prezent sunt amplasate lămpi cu becuri economice la tot al doilea stâlp, după investiție acestea vor avea becuri cu LED-uri. În plus, pe fiecare stâlp va fi câte o lampă pentru iluminarea carosabilului, iar o alta pentru a scoate din beznă trotuarul.

La nivelul autorității administrative din Iecea Mare se consideră că înlocuirea iluminatului economic cu cel cu LED-uri, deși nu aduce un cost mai mic, va realiza o mai bună iluminare și va prezenta și avantaje în materie de durabilitate.

Finanțarea se face din bugetul local, în mod etapizat. În proiectul de modernizare este cuprins iluminatul public de pe circa 16 kilometri de străzi, iar numărul lămpilor amplasate suplimentar va fi de circa 1.000.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

6 Comments
Local 8 august 2016
Spaga cat a fost spaga ? pentru acest proiect.
rosu gica 8 august 2016
comuna Tomnatic este deja Las Vegas.
Ion Bumbu 8 august 2016
Proiectul e bun, cu siguranta, sper ca batem Las Vegas-ul american. Era si cazul, de cand astept... Dar mai imprtant decat proiectul este realizarea, si asta-i punctul nostru vulnerabil. Planuri avem, berechet, dar cand e vorba de realizare, gata, nu mai merge. Dar ne bucuram de proiectul urmator. Cum se zicea pe vremuri: din greseala in greseala, spre victoria finala. God Save America - si pe noi pe langa ea.
Alina Op 5 august 2016
Pana sa ajunga un oras din Romania ca si Las Vegasul e cale de la cer la pamant. Las vegas curatenie, o minunatie a lumii, hoteluri care mai de care, restaurante cu specific din toata lumea, sali pentru conferinte, sali de sport. Desi este in desert, are o multime de beneficii. Cineva care a vizitat Las Vegasul
Balan George 5 august 2016
Speram sa fie un proiect bun
Amuzat 5 august 2016
Parca trăiți in trecut ! Vizitați Sinandrei Jud Timiș pe seara , sa vedeți voi Las Vegas ;)) :)) !