Într-o comună din Timiş, primarul și vicele au făcut schimb de funcții

Ecuații bugetare dificile pentru comunele mici din Timiș

Ioan Sima a condus destinele comunei Victor Vlad Delamarina vreme de cinci mandate de primar: în perioada 1992-1996, respectiv 2000-2016.

Cristian Cardaș, actual primar, fost vice...
Cristian Cardaș, actual primar, fost vice…

Iar în ultimii opt ani l-a avut alături în echipa de conducere, ca viceprimar, pe Cristian Cardaș. În urma alegerilor din luna iunie, primarul și vicele au făcut schimb de funcții: astfel, acum, edil-șef este Cristian Cardaș, fostul vice, iar Ioan Sima, fostul primar, a ajuns viceprimar.

Colaborarea dintre cei doi este, susțin ambii, la fel de bună ca înainte. „Lucrurile merg bine, pentru că treaba îi rânduită.

CITEŞTE ŞI: Unul dintre cei mai mari operatori de telefonie mobilă din România, amendat cu 50.000 de lei de ANPC. Ce cuprindea, de fapt, o ofertă cu minute nelimitate

Toată lumea-i mulțumită de noua situație, și noi, și oamenii din comună”, spune Ioan Sima, fostul primar și actualul vice. Pentru Cristian Cardaș, noua funcție a venit, după cum declară, „și cu probleme mai multe”. „Firesc, am responsabilități mai mari ca în trecut.

și Ioan Sima, actual vice, fost primar
și Ioan Sima, actual vice, fost primar

M-am obișnuit însă repede cu noul statut. Provocările au venit chiar din prima zi de mandat, când s-au produs aici la noi inundații, dar am reușit să gestionăm bine situația. Și mergem înainte”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *