Într-o comună din Timiş, primarul și vicele au făcut schimb de funcții

Ioan Sima a condus destinele comunei Victor Vlad Delamarina vreme de cinci mandate de primar: în perioada 1992-1996, respectiv 2000-2016.

Cristian Cardaș, actual primar, fost vice...
Cristian Cardaș, actual primar, fost vice…

Iar în ultimii opt ani l-a avut alături în echipa de conducere, ca viceprimar, pe Cristian Cardaș. În urma alegerilor din luna iunie, primarul și vicele au făcut schimb de funcții: astfel, acum, edil-șef este Cristian Cardaș, fostul vice, iar Ioan Sima, fostul primar, a ajuns viceprimar.

Colaborarea dintre cei doi este, susțin ambii, la fel de bună ca înainte. „Lucrurile merg bine, pentru că treaba îi rânduită.

CITEŞTE ŞI: Unul dintre cei mai mari operatori de telefonie mobilă din România, amendat cu 50.000 de lei de ANPC. Ce cuprindea, de fapt, o ofertă cu minute nelimitate

Toată lumea-i mulțumită de noua situație, și noi, și oamenii din comună”, spune Ioan Sima, fostul primar și actualul vice. Pentru Cristian Cardaș, noua funcție a venit, după cum declară, „și cu probleme mai multe”. „Firesc, am responsabilități mai mari ca în trecut.

și Ioan Sima, actual vice, fost primar
și Ioan Sima, actual vice, fost primar

M-am obișnuit însă repede cu noul statut. Provocările au venit chiar din prima zi de mandat, când s-au produs aici la noi inundații, dar am reușit să gestionăm bine situația. Și mergem înainte”.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *