INTERZIS la semnat în centrul Timişoarei și în parcuri!

strangere semnaturi

Conform unei decizii a conducerii Primăriei Timișoara, semnăturile pentru candidaturi la alegerile locale, pentru toți candidații, indiferent de funcția/poziția pe care doresc să o ocupe, de partidul pe care îl reprezintă sau de statutul de independent se pot strânge în orice loc din oraș, mai puțin în Piața Victoriei, strada Alba Iulia, strada Mărășești, strada Augustin Pacha, centrul istoric cu cele patru piețe și zece străzi pietonale.

Nu va fi permisă strângerea de semnături nici în parcurile din Timișoara și nici în interioarele clădirilor publice ale orașului.

„La baza acestei opțiuni stă, pe de o parte, grija pentru dreptul la relaxare neperturbată al cetățenilor Timișoarei, respectiv grija pentru funcționarea neperturbată a instituțiilor publice, iar pe de altă parte, principiul echidistanței, al egalității de tratament și de șansă în raport cu toți candidații”, a anunțat primăria.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “INTERZIS la semnat în centrul Timişoarei și în parcuri!

  1. Dar multiplele concerte nocturn, care dureaza, in functie de caz, uneori si dupa ora 22, organizate in Pietele centrale ale municipiului, in contextul in care Timisoara dispune de o scena, in aer liber, in Parcul Rozelor, nu deranjeaza populatia ? Unde sa-si stringa semnaturile candidatii independenti, care nu dispun de partide politice, care sa le stringa semnaturi, si nici nu vor sa compliciteze, in acest scop, cu agenturile oculte si subversive care au capturat Puterea de Stat in Romania, si doresc s-o mentina cat mai mult, chiar si cu orice pret, precum fostul PCR? Asanarea politico-partidica, dovedita, in timp, atit de necesara, in Romania, nu se poate realiza decat prin independenti si desfiintarea partidelor politice care au adus Romania in stare de dezastru, asa cum s-a procedat in Italia inainte de Revolutia din decembrie 1989, care a fost infaptuita (cel putin la Timisoara), de eroi adevarati, ca sa profite, apoi, datorita confiscarii, prin lovitura de stat, comisa de Consiliul Frontului Salvarii Nationale, tot lichelele si criminalii vechiului regim, precum si urmasii acestora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *