Percheziţii în Timişoara la persoane bănuite de contrabandă cu ţigări

3 arme au fost confiscate în urma unor percheziții care au avut loc într-un oraș din Banat

Cadre ale Poliției Municipiului Timișoara – Secția 3 Poliție efectuează şapte percheziții domiciliare, pe raza municipiului Timișoara, la persoane bănuite de contrabandă cu țigarete.

Acțiunea vizează documentarea și probarea activității infracționale a 13 persoane cu vârste cuprinse între 18 și 45 de ani.

Din cercetări a reieșit că, în perioada decembrie 2015 – aprilie 2016, bănuiții ar fi procurat țigarete de contrabandă din Serbia și le-ar fi comercializat ilegal în piețele de pe raza municipiului Timișoara, prejudiciind, astfel, bugetul consolidat al statului.

Pe parcursul investigațiilor, polițiștii au constatat 43 de infracțiuni de contrabandă, ridicând în vederea continuării cercetărilor 30.000 de țigarete.

Polițiștii vor pune în aplicare 20 de mandate de aducere, persoanele depistate urmând a fi conduse pentru audieri la sediul Secției 3 Poliție.

Totodată, vor fi efectuate controale și într-o piață de pe raza municipiului, principalul mediu în care s-ar fi derulat activitatea infracțională.

La acțiune participă luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, tehnicieni criminaliști și jandarmi.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *