Intervenţie de noapte pe Autostrada Soarelui. Două plăci de beton, îndepărtate de pe banda de urgenţă. Director CNAIR: Echipe SMURD, intervenţie exprimentată cu succes

autostrada soarelui

Azi-noapte echipele şi utilajele CNAIR au intervenit la km 17 al A2, pentru îndepărtarea a două plăci de beton, de pe banda de urgenţă a autostrăzii, pe sensul de mers Constanţa-Bucureşti, a precizat Florin Dascălu, director adjunct CNAIR, situaţia fiind remediată.

„Datorită temperaturilor ridicate în cursul zilei de ieri a apărut o denivelare în zona rostului de pe banda de urgenţă. Această problemă tehnică apărută a fost rezolvată cu măsuri luate în cursul zilei de ieri. Domnul Narcis Neaga a venit cu ideea de a înfiinţa nişte echipe de intervenţie rapidă, echipe SMURD, pe care am experimentat-o aseară, cu succes, problema a fost remediată, astfel încât acum se circulă fără probleme pe autostradă în acea zonă.

Narcis Neaga, directorul general al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) s-a deplasat în timpul nopţii în zona unde se efectuau lucrări, pentru a se asigura că echipele şi utilajele CNAIR intervin eficient”, a declarat Florin Dascălu, director adjunct CNAIR, într-o intervenţie telefonică la Antena 3.

Acesta a mai precizat că instituţia se va dota ăn continuare cu utilaje pentru astfel de tipuri de intervenţii.

Circulaţia a fost oprită pe A2, pe banda de urgenţă şi parţial pe prima bandă a sensului de mers Constanţa către Bucureşti, la kilometrul 17, din cauza ridicării plăcilor de beton din componenţa carosabilului, conform mediafax.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *