Întâmplare de groază în vestul țării: Au lovit cu sălbăticie un cal înhămat la căruța cu care furau fier vechi

Cruzime fără margini asupra animalelor, la Hunedoara. Doi bărbați care voiau să fure fier vechi cu ajutorul unei căruțe trase de cal au lovit bietul animal până când acesta a fost pus la pământ. Cei doi indivizi riscă să stea după gratii.

CITEȘTE ȘI: Vântul şi ninsorile au făcut ravagii în aproape toată ţara. Zăpada depusă pe şosea le-a dat mari bătăi de cap şoferilor

Bărbaţii, unul de 18, altul de 40 de ani, sunt din Vulcan.

Polițiștii locali i-au depistat pe cei doi la furat de fier vechi, după ce au primit o sesizare că persoane necunoscute sunt în incinta Preparației Coroiești. Indivizii au recunoscut că intenţionau să sustragă componente din fier.

Poliţiştii au mai constatat că cei doi voiau să transporte fierul vechi cu o căruţă trasă de un cal pe care îl loveau în timp ce acesta era trântit la pământ.

Consiliul Judeţean Hunedoara a asigurat punerea în plasament a animalului în cadrul unui adăpost ce aparţine unei asociaţii de profil.

Pentru faptele lor, cei doi bărbaţi riscă pedeapsa cu închisoarea de la 3 luni la 1 an.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Întâmplare de groază în vestul țării: Au lovit cu sălbăticie un cal înhămat la căruța cu care furau fier vechi

  1. Subscriu la cele spuse de Relu. Asemenea specimene nu merita sa vada pt o perioada destul de lunga perioada de timp lumina zilei. Sper din suflet ca bietul animal sa aiba parte de un viitor frumos si linistit, departe de astfel de bestii de oameni.

Lasă un răspuns