Vântul şi ninsorile au făcut ravagii în aproape toată ţara. Zăpada depusă pe şosea le-a dat mari bătăi de cap şoferilor

Viscol în zece județe, între care şi două din vestul ţării

Vremea rea a făcut prăpăd în mai multe colţuri ale ţării. În unele zone, vântul a suflat chiar şi cu peste 130 de kilometri pe oră şi a dărâmat copaci ori a smuls acoperişuri. În Maramureş, drumarii au fost luaţi din nou prin surprindere de ninsoare, chiar dacă este miezul iernii.

Încă de luni după-amiază, traficul a fost paralizat în zona Pasului Gutâi, din judeţul Maramureş, unde a nins puternic, iar zăpada depusă pe şosea le-a dat mari bătăi de cap şoferilor.

Traficul rutier nu a fost oprit în totalitate, dar s-a desfășurat cu mare dificultate din cauza zăpezii depuse pe carosabil.

Şi în judeţul Vrancea au fost probleme. Pe Drumul Naţional 2D, mai mulţi copaci au căzut ca seceraţi din pricina vântului puternic şi au blocat complet traficul.

La munte a nins puternic, iar stratul de zăpadă s-a îngroşat cu fiecare oră. La staţia Meteo Vârful Omu, vântul a suflat chiar şi cu 130 de kilometri pe oră.

În Satu Mare, tabla de pe acoperişul unei clădiri a fost luată pe sus tot din cauza rafalelor puternice de vânt. Din fericire, nu au existat victime, iar pompierii au reuşit să îndepărteze rapid bucata de tablă dusă de vânt pe drum.

Totodată, porturile Midia şi Constanţa Nord au fost închise ieri după-amiază, după ce vântul a suflat cu până la 70 de kilometri pe oră în largul mării.

În vestul țării, au fost sub atenționare cod galben de vânt puternic județele Caraș-Severin, Hunedoara, și, parția, Arad și Timiș. Aici nu s-au înregistrat evenimente deosebite din cauza condițiilor meteo nefavorabile.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns