Instruiri privind ajutorul de stat

Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Timişoara organizează, în cursul acestei luni, mai multe sesiuni de instruire pentru operatorii economici în domeniul ajutorului de stat.

CITEȘTE ȘI: Averea lui George Țucudean, cel mai bogat fotbalist român. Bunicul său are 12 afaceri în vestul țării

Firmele interesate în obţinerea unor finanţări prin H.G. nr. 807/2014 pentru instituirea unei scheme de ajutor de stat având ca obiectiv major stimularea investiţiilor cu impact major în economie pot participa la aceste întâlniri organizate de finanțiști la camerele de comerț, industrie și agricultură din municipiile de reședință din cele patru județe componente ale Regiunii Vest.

CITEȘTE ȘI: Șefa DSP Timiș ne somează să oprim dezvăluirile din culisele instituției, altfel… “va lua atitudine”

Programul acestora este următorul: astăzi și în 18 decembrie, la Timișoara, astăzi și în 19 decembrie, la Arad, în 7 și 14 decembrie, la Reșița, respectiv în 14 decembrie, la Deva, unde prima sesiune de instruire a avut loc ieri.

CITEȘTE ȘI: 24 şi 31 decembrie ar putea fi zile libere! Românii, minivacanţe de câte 5 zile de Crăciun şi Revelion

Toate întâlnirile vor începe de la ora 11, cu excepția celor de la Reșița, care vor avea loc de la ora 13. E de menționat că obiectivul schemei de ajutor de stat instituite prin H.G. nr. 807/2014, cu modificările și completările ulterioare îl reprezintă dezvoltarea regională prin sprijinirea investiţiilor de mare anvergură, cu importante efecte în economie, orientate spre sectoarele de activitate de vârf.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns