Inspector de la Finanțe, trimis în judecată pentru trafic de influență

finante 2

Un inspector superior de la Finanțele timișene a fost trimis în judecată de procurorii DNA pentru trafic de influență. Potrivit oamenilor legii, în cursul lunii decembrie 2015, Aurora Bădicel, angajată a Administrației Județene a Finanțelor Publice Timișoara, a pretins în două rânduri de la o persoană (martor în cauză) suma de 60.000 de euro, din care a primit 2.000 de euro și 20.000 de lei, în schimbul influenței pe care a afirmat că o are asupra unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timișoara.

În același context, inculpata i-a promis că-l va determina pe magistrat să intervină pe lângă colegii săi pentru ca aceștia să dispună trimiterea unei cauze ce-l privea pe martor spre rejudecare la o altă instanță de judecată. Instrumentarea dosarului a fost preluată de procurorii anticorupție de la Craiova, însă cauza a fost trimisă spre judecare la Tribunalul Timiș.

Totodată, s-a dispus instituirea popririi cu privire la sumele de bani datorate cu titlu de salariu inculpatei, într-un cuantum de o treime din venitul lunar net, până la concurența sumei totale de 29.000 de lei.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns